(video) Monopostul condus de Hamilton în 2010 a fost vândut la licitaţie pentru o sumă aproape record

În Marea Britanie s-a încheiat o licitaţie în care s-a găsit un nou proprietar pentru un monopost de Formula 1, unul pe care l-a condus Lewis Hamilton şi cu ajutorul căruia a câştigat Marele Premiu al Turciei în 2010, de exemplu. Aceasta este şi prima maşină a pilotului britanic, care a apărut în vânzare publică.

Noul posesor a fost de acord să ofere în schimb tocmai 4.836.000 de lire sterline. Între timp, cea mai scumpă mașină de Formula 1 este încă considerată a fi Ferrari F2001 a lui Michael Schumacher, vândută în 2017.

Acest McLaren MP4-25A-01 a fost scos la vânzare echipat cu un motor, ceea ce reprezintă o raritate în privinţa acestor autovehicule, asta pentru că, de regulă, se vând fără. Astfel spus, aflaţi că este propulsat de un V8 supraalimentat Mercedes-Benz FO 108X de 2.4 litri, avantajul în acest caz fiind că monopostul poate fi folosit în continuare pe circuite în loc să ajungă o piesă de colecţie statică.

Câte șasiuri similare au fost asamblate în 2010 vânzătorul nu a specificat.

https://www.youtube.com/watch?v=gkJ_9ByazkM
https://www.youtube.com/watch?v=N5zuM_aBC9Y

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/