(foto) Chişinău: Apar benzi dedicate pentru transportul public pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După cum s-a anunţat anterior, a început aplicarea marcajului rutier pentru delimitarea benzilor dedicate circulației transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Lucrările au început noaptea trecută, de la str. Ion Creangă și vor continua pe ambele sensuri, până la str. Ciuflea.

Ulterior, la fel după cum s-a anunţat mai devreme, benzi dedicate vor fi trasate pe alte câteva coridoare, pe care se deplasează un flux sporit de transport public: str. Alba Iulia – bd. Dacia (până la str. Hristo Botev), bd. Mircea cel Bătrân – bd. Renașterii Naționale, bd. Grigore Vieru – str. Alexandr Pușkin și str. Gheorghe Asachi. Pe unele tronsoane schițele de proiect au fost elaborate selectiv, pentru a facilita circulația transportului public în punctele critice.

Conform recomandărilor studiului PNUD Moldova, care a schițat rețeaua de benzi dedicate pentru orașul Chișinău, Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație examinează perspectiva extinderii rețelei, pentru a asigura continuitate circulației transportului public pe aceste benzi.

Cmentariile sunt închise