(video) Moscova: Un şofer care a lovit o grindă de beton, aceasta căzând peste un Hyundai, a fost sancţionat cu o amendă de râs

Accidentul din imagini a avut loc în ziua de 10 noiembrie pe o şosea din Moscova, însă abia acum s-a aflat cum a fost sancţionat şoferul vinovat de cele întâmplate.

Grinda s-a prăbușit din cauza faptului că a fost lovită cu viteză de o betonieră care nu s-a încadrat pe înălţime. Neobişnuinţa incidentului se datorează faptului că structura de câteva tone a căzut peste un Hyundai Sonata în care era camera de bord şi care se deplasa în spatele autospecialei. În mod miraculos placa de beton a căzut peste capotă şi nimeni dintre pasageri nu a avut de suferit.

Din cauza acestui accident şoseaua a fost închisă timp de câteva ore, moment în care s-a lucrat intens pentru eliminarea obstacolului din trafic.

S-a constatat că şoferul KAMAZ-ului pur şi simplu a ignorat indicatorul “Restricție de înălțime” şi iată care a fost rezultatul. Acesta a fost cercetat în baza a trei articole din Codul local al încălcărilor administrative, inclusiv pentru că şofa fără acte necesare conducerii unui autovehicul. Drept rezultat s-a ales doar cu o amendă de 11.000 de ruble (2.500 de lei moldoveneşti), ceea ce a şi indignat internauţii.

Se mai menţionează că în momentul accidentului, grinda nu a fost încă construită până la capăt, iar companiei, unde este angajat şoferul vinovat, nu i s-au cerut careva despăgubiri.

Cmentariile sunt închise