(video) Muscle car cu jante de 34 de inci! Vezi cum se urcă proprietarul în maşină

0

Un trend care s-a făcut remarcat în Statele Unite și care deschide oricând discuții contradictorii este donk-ul. Acesta se remarcă, în primul rând, prin montarea unor jante supradimensionate pe o mașină care, de preferință, nu te aştepţi să vezi astfel de operațiuni. Cum ar fi un muscle car.

Cel mai bun exemplu este fără îndoială acest Dodge Challenger R/T din 2017, al cărui proprietar l-a urcat pe un set de jante cromate cu diametrul de 34 de inci (86 de centimetri)!

Lista de modificări nu se limitează doar la setul de jante – făcute la comandă, firește – ci cuprinde și o vopsea care își schimbă nuanța, lumini LED ambientale atât la exterior cât și la interior, incluzând aici și cele montante pe plafon (așa cum găsim și la Rolls-Royce). Doar că, în cazul acestui Challenger, toate luminile ambientale își pot schimba culoarea în funcție de preferințele utilizatorului.

Acolo unde nu găsești plastic sau piele, vei da probabil peste o incintă a sistemului audio, întrucât acest muscle car este plin de boxe. Operația de tuning extremă la care a fost supus Challenger-ul timp de opt luni de zile i-a scos din buzunar proprietarului circa 100.000 de dolari.

Acesta este un cunoscut antreprenor din Illinois, care deține atelierul de personalizare Crusader Customs, ceea ce face acest Dodge Challenger să fie mașina demo ideală. Mai surprinzător decât dimensiunea jantelor este faptul că mașina este suficient de confortabilă încât să fie folosită zi de zi, menționază proprietarul său.

Vezi şi: (video) „It’s just for fun”. Un bărbat a dedicat 20 de ani din viaţa sa pentru a construi asta

Vezi cât de caraghios arată şi participarea unei astfel de maşini în drag racing:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata