(video) Nebunie pe o stradă din Chişinău! Un şofer, filmat cum trece la limită printre maşini cu 150 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu adevărat este nebunie curată! Un conducător auto înțelept cu siguranţă nu ar face asta! Aceste imagini ne-au fost expediate la adresa redacţiei de către un cititor, în speranţa că autoritățile vor lua atitudine.

De curând, pe strada Mihai Viteazul din capitală, un conducător auto şi-a permis să apese cu exagerare acceleratorul şi a fost la un pas să provoace un accident rutier. Imaginile filmate de pasagerul său arată cum, cu o viteză de aproximativ 150 km/h, trece la limită printre două automobile care se deplasau pe două benzi diferite.

Chiar dacă situaţia a fost riscantă, periculoasă, cu potenţial de a lăsa pe cineva cu traumatisme sau a lua vieţi străine, aceşti băieţi de oraş, din rândul celor care-şi motivează acţiunile prin “o viaţă avem şi trebuie trăită la maximum”, încă au avut nazul să râdă…

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: tiktok.com/@ybeppeno
@ybeppeno @iiiiiimmm255 #рек #беспридел ♬ оригинальный звук – Уверенно

Iată ce păreri au unii urmăritori de-ai săi despre ispravă:

Apropo, după câte puteţi vedea, în postarea utilizatorului este etichetat un oarecare iiiiiimmm255. Un click pe profilul său de TikTok ne arată că tipul a avut de-a face deja cu INSP. Ultima sa postare îl arată tras pe dreapta, iar un inspector l-ar fi documentat.

Aceste imagini ne spun că încălcarea comisă pe strada Mihai Viteazul îi aparţine, iar automobilele corespund, fiind vorba despre o Skoda Superb.

@iiiiiimmm255 #fyp #rec #police ♬ sunet original – Katalina kxk
VIDEO: tiktok.com/@iiiiiimmm255

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/