(video) Nevoit din cauza întârzierilor? Un şofer de troleibuz s-a întors altfel decât o face de obicei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cel puţin ieri, din cauza deszăpezirii ineficiente şi insuficiente, dar şi din cauza ghețușului format pe carosabile, mai multe rute de troleibuz, îndeosebi suburbane, au înregistrat mari întârzieri. Mulţi călători au renunţat la ideea de a mai îngheţa în staţii şi s-au pornit spre destinații pe jos. Au fost chiar întârzieri de până la 60 de minute, potrivit RTEC.

Cel mai probabil pentru a reduce din timpul de aşteptare, dar şi pentru a nu intra în vreun alt bucluc din cauza lipsei de aderenţă, un şofer de pe ruta 32 “str. 31 August 1989 – Stăuceni” a decis ca în apropierea staţiei terminus din această comună să se întoarcă într-un mod diferit decât o face de obicei pe asfalt uscat.

Fiind fără pasageri în interior şi autonom faţă de reţeaua de contact, vehiculul greu a fost întors la 180 de grade fără mare viteză sau careva abilităţi speciale. Manevra nu ar fi prezentat vreun pericol de accident, conform imaginilor disponibile.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise