(video) New York 2019: Premieră mondială – Noul Genesis Mint Concept

Ambițiile brandului coreean Genesis nu au ajuns niciodată sub segmentul D+, care îi aparţine sedanului G70, însă de ce să nu încerce ceva nou?

Un experiment în acest sens este conceptul Mint, un city car futurist care a debutat în cadrul unui show de amploare în oraşul New York, după care la însăşi salonul auto local.

Vehiculul demonstrat măsoară în lungime aproximativ patru metri şi este produsul muncii a trei studiouri de design ale companiei: din Germania, SUA şi Coreea de Sud. Are doar două portiere şi doar două locuri pentru pasageri pe o banchetă cu cotieră centrală, însă nu asta îl face deosebit.

Creatorii s-au gândit să-i facă şi un compartiment pentru bagaje destul de interesant. Pentru a avea acces comod la acesta, care se află în spatele scaunelor pasagerilor, două panouri cu sticlă ale caroseriei se deschid vertical şi facilitează încărcarea pungilor de la cumpărături direct de pe trotuar de exemplu.

Interiorul conceptului este unul simplist şi decorat aproape în totalitate cu piele naturală. Conducătorului auto i se pun la dispoziţie două pedale şi un suport pentru piciorul stâng, un volan turtit pe margini, un ecran integrat în centrul acestuia, dar şi două perechi de butoane rotative cu ecrane mici integrate, câte trei în stânga şi în dreapta volanului. Ecranele în miniatură sunt capabile să-şi schimbe funcţionalitatea în funcţie de situaţie.

Desigur, conceptul Genesis Mint este un electromobil, dar compania nu a ţinut să dezvăluie mai multe detalii, limitându-ne doar la informaţia că are o autonomie de până la 322 de km şi poate fi încărcat rapid cu până la 350 kW printr-un port localizat în partea posterioară.

În concluzie, ideea creării lui Mint este de arăta o nouă tipologie a ceea ce se numeşte maşină de oraş compactă şi premium, ca un accesoriu pentru un stil de viaţă modern, urban. Perspectiva apariţiei vreunui model de serie pe baza sa este deocamdată neclară.

https://www.youtube.com/watch?v=_-W774U_M3U

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/