(video) Noul ABT RS6 Legacy Edition va exista în doar 200 de exemplare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

ABT Sportsline a prezentat RS6 Legacy Edition, un tribut demn adus unui model cu adevărat legendar. Cele 200 de exemplare marchează şi cei 20 de ani de existenţă a modelului.

Caracteristici cheie:

  • Proiectul este realizat pe baza noului RS 6 Avant performance. Prin utilizarea unui kit ABT POWER R cu noi turbocompresoare şi unui intercooler custom, printre altele, puterea motorului a fost mărită de la 630 CP/850 Nm la 760 CP/980 Nm. Timpul pentru 0-100 km/h scade de la 3.6 la 3.1 secunde.
  • Ediția Legacy ABT RS6 este compatibilă cu aplicația telemetrică myABT. De asemenea, oferă acces la activarea unor moduri specifice, cu setări personalizate (ECO, SPORT sau RACE), pentru o ajustare în funcție de nevoi a caracteristicilor de performanță la calitatea combustibilului.
  • Are o suspensie cu arcuri elicoidale ABT și stabilizatorii sport ABT pe ambele punţi, anvelope Goodyear Eagle F1 Supersport 295/30 ZR22 peste jante forjate negre lucioase ABT HIGH PERFORMANCE IR22 şi o tobă de eşapament ABT din oţel inoxidabil, cu patru terminaţii de 102 mm fiecare.
  • La exterior se distinge de alte proiecte de tuning pe bază de RS 6 Avant printr-o inserție din carbon integrată în capotă, care pe lângă aspectul estetic mai propune o disipare mai eficientă a căldurii emise de motor. Automobilul a trecut fără probleme testele de impact cu capul prevăzute de lege pentru aprobarea utilizării sale.
  • Printre altele, numeroase piese suplimentare sunt realizate din carbon vizibil, cum ar fi buza frontală, corpurile oglinzilor retrovizoare, praguri laterale, difuzorul posterioare, aripa de peste lunetă împreună cu ataşamentele laterale şi altele. Grila frontală de admisie a beneficiat de o direcționare optimizată a aerului.
  • La interior are din abundenţă suprafeţe acoperite cu Dinamica, un material asemănător cu Alcantara, care se caracterizează în special prin compoziția sa de fibre foarte fine. Fiind moale şi ignifugă, este protejată optim împotriva umezelii și murdăriei printr-un strat de teflon.
  • Pe lângă tapiţerie există un volan modificat cu marcaj la ora 12 văzut, sub o perforaţie; broderii ABT şi RS6-LE pe scaunele frontale; logo RS6-LE brodat pe covoraşe, ceea ce le face originale; praguri interioare iluminate; un buton custom de pornire a motorului; un covoraş original pentru portbagaj; etc.

Preţul programului de tuning este de minimum 102.600 de euro în Germania.

[embeddoc url=”https://autoblog.md/wp-content/uploads/2023/05/ABT_Flyer_RS6-LE_en.pdf”]

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise