(video) No comment: Cum trebuie să conduci pe bulevardul central pentru a pierde controlul mașinii și a doborî un copac?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Aseară, la ora 21:17, în dispeceratul SST și CR a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a parvenit informația despre producerea unui accident rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, la centimetri de clădirea Primăriei.

La fața locului s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani care se afla la volan, în timpul deplasării, nu a ținut cont de situația rutieră și a pierdut controlul asupra mijlocului de transport. În rezultat s-a părăsit carosabilul, s-a doborât un copac, dar și un ghiveci peste care sedanul a urcat și s-a oprit definitiv.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Despre vreo stare de ebrietate a șoferului nu se anunță. Alte circumstanțe se stabilesc.

VIDEO: facebook.com/mihai.mihail.16503323

Potrivit unui internaut, acum câteva zile s-a mai întâmplat un accident acolo:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise