(video) No comment: Incredibil ce folosește un şofer din Moldova pentru curățatul maşinii de zăpadă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bărbatul din imagini fie este unul dintre cei mai leneşi şoferi din Moldova, fie unul dintre cei mai săraci în termeni de accesorii pentru automobile. Dacă ar corespunde primei descrieri nu avem ce face, însă în celălalt caz i-am oferi în dar o perie, poate chiar nu are una sau nu îşi permite. În schimb îşi permite să facă un alt lucru bizar, total ieşit din comun.

Nu am putut stabili deocamdată unde au fost înregistrate imaginile video, însă în curtea unei case a fost văzut cum îşi curăţa automobilul folosind un arzător cu gaz, de genul celor utilizate pentru hidroizolarea acoperișurilor cu rulouri de bitum!

Cum a reacţionat vopseaua, sticla, plasticul şi inserţiile din cauciuc la contactul cu flacăra nu putem vedea, însă cu siguranţă este o idee proastă! Nu încercaţi să repetați asta!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/