(video) No comment: Nu vei crede cum au fost transportaţi clandestin doi pasageri într-un vechi Mercedes

O situaţie incredibilă a fost înregistrată acum câteva zile în oraşul spaniol Melilla de pe coasta nord-africană. La frontiera cu Maroc, autoritățile spaniole au indentificat doi migranți ascunşi în compartimentele secrete ale unei mașini de model Mercedes-Benz C-Class, produs la începutul anilor 2000.

Potrivit unui comunicat al Gărzii Civile spaniole, un tânăr şi o tânără, ambii în vârstă de 19 ani, au fost descoperiţi într-o maşină cu numere de înmatriculare de Maroc, după ce şoferul avea un comportament nervos când a fost oprit. Femeia a fost găsită într-un compartiment improvizat între bancheta din spate și portbagajul mașinii, în timp ce bărbatul a reuşit într-un mod incredibil să încapă într-un spaţiu dintre planşa de bord şi motor!

Autorităţile spaniole au mai declarat că cei doi migranți, originari din Guineea, au primit asistenţă la fața locului după ce au prezentat semne de dezorientare, fiind expuşi inclusiv la gazele toxice şi temperaturile înalte din vehicul. Atât şoferul, cât şi un pasager, ambii marocani, au fost arestaţi pentru trafic de fiinţe umane.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-au-incercat-sa-treaca-hotarul-cu-patru-suv-uri-porsche-cayenne-ascunse-intr-un-vagon-de-tren/

(video) “The Small Escape” – un nou filmuleţ marca BMW, bazat pe fapte reale, cu Isetta în rol principal

(video) Un rege african a cumpărat pentru familie şi rude 120 de BMW-uri şi 19 Rolls-Royce-uri

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/