(video) No comment: O livrare rapidă se poate transforma la fel de rapid într-un accident

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vehiculele electrice devin tot populare în Moldova inclusiv în rândul companiilor care prepară, după care livrează diverse feluri de mâncare. Nu este pentru nimeni un secret că aceste vehicule oferă un avantaj în termeni de cheltuieli, fie ele financiare sau de timp, însă spre deosebire de altele sunt semnificativ mai sprintene prin trafic. De aici şi tentația celor ce le conduc de a călca mai des, dar şi mai pronunțat acceleratorul.

Acest caz din imagini este unul din nenumăratele şi am dori să le atragem atenţia curierilor că o livrare rapidă sau o preluare contra cronometru a comenzilor se poate transforma la fel de rapid într-un accident de circulaţie. Urmările pot fi unele dintre cele mai neplăcute şi atunci starea comenzii nu mai contează atât de mult.

Şoferiţa de troleibuz care a lovit mortal o adolescentă în sectorul Ciocana a recunoscut că era grăbită de penalizările pe care o aşteptau pentru întârzieri. Aceeaşi situaţie ar fi şi în cazul angajaţilor acestui restaurant, ori cum se explică încălcarea comisă?

Amintim că viteza mai mare necesită o distanţă mai mare de oprire în caz de necesitate, de exemplu de evitare a unui impact…

VIDEO: facebook.com/Nikoli1981

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise