(video) No comment: O șoferiță iresponsabilă a lovit cu oglinda mașinii un pieton când a ieșit la depășire ilegală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încălcarea comisă intenționat a costat-o scump! Astăzi dimineață, în localitatea Goleni din raionul Edineț, o șoferiță a fost filmată cum efectuează o depășire pe contrasens, peste linia continuă. În rezultat a lovit cu oglinda stângă un pieton. Poliția a fost chemată la fața locului.

Momentul accidentului de la secunda 35. VIDEO: facebook.com/Танька Нервомотанька

Echipajul venit pentru documentare a găsit o tânără de 28 de ani la volanul mașinii utilizate pentru depășire. Lovită a fost o femeie de 47 de ani din Goleni. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform IP Edineț, șoferița nu ar fi ținut cont de situația rutieră, precum și de dexteritatea în conducere care i-ar fi permis să prevadă situațiile periculoase. Aceasta nu era în stare de ebrietate. Cu ce sancțiune s-a ales nu s-a comunicat.

Pe cazul dat a fost pornit un proces contravențional pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior va fi luată o decizie legală conform prevederilor legislației în vigoare, ne-a comunicat ofițerul de presă Svetlana Talpă.

Vezi și: (video) Ocnița: Un minor de 13 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise