(video) No comment: Trecerea unei rațe cu rățuște se vede și se cedează. Nu și în cazul a trei căprioare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Orice șofer, fără excepție, trebuie să fie atent la drum. Potrivit RCR, persoana care conduce un vehicul trebuie, printre altele, să posede cunoştinţe şi să execute cerinţele prezentului Regulament, precum şi să posede dexteritatea necesară de a conduce în siguranţă vehiculul pe drum.

De asemenea, conducătorul trebuie să conducă vehiculul în conformitate cu limita de viteză stabilită, ţinând permanent seama de următorii factori:

  • starea psihofiziologică ce influențează atenţia şi reacţia;
  • dexteritatea (abilitatea) în conducere care i-ar permite să prevadă situaţiile periculoase;
  • starea tehnică a vehiculului şi particularităţile încărcăturii;
  • situaţia rutieră (totalitatea factorilor ce caracterizează condiţiile rutiere, existenţa unor obstacole pe sectoarele drumului, intensitatea şi nivelul de organizare a traficului rutier, de care va trebui să ţină cont fiecare conducător la determinarea vitezei, benzii de circulaţie şi a modalităţii de conducere a vehiculului).
Șofer atent la drum
FOTO simbol: freepik.com

Reieșind din cele enunțate, cum dar se întâmplă ca unii șoferi din Republica Moldova să vadă animale mici și să nu vadă animale semnificativ mai mari? Ori pe timp de vizibilitate redusă există tendința de a circula cu viteză mai mare decât pe timp de zi?…

În acest weekend, pe strada Mihai Viteazul din capitală, una cu multiple benzi de circulație, s-a observat și s-a cedat trecerea unei rațe cu rățuște. Păsările au putut traversa în siguranță tot carosabilul, cât de lat este.

Însă la intrare în capitală s-a înregistrat un nou caz revoltător. Nu s-a lovit mortal o căprioară, ci tocmai trei! Și au fost lăsate acolo pentru ca alți participanți la trafic fie să calce peste ele repetat, ori să fie puși în pericol…

Atenție, cuvinte necenzurate!

@black_one_04

Dracule care leai ucis si nici macar nu leai dat din drum🤬 #madmazali #viralvideo #foryou #tiktok #CapCut

♬ sunet original – Black_one_04

Vezi și: (video) Căprior lovit mortal la intrarea în Chișinău. Ce trebuie să facă șoferii care au parte de asemenea situații

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise