(video) No comment: ”Zborurile” pe viaductul din Chișinău sunt necesare de oprit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Odată cu apariția și dezvoltarea rețelei de benzi dedicate transportului public din Chișinău s-au intensificat și abuzurile în trafic. Zilnic există zeci de șoferi care profită de banda practic eliberată de trafic. Aceștia au impresia că au undă verde în a merge cum doresc pe ele și astfel își dau frâu liber.

Atrageți atenția la următoarea situație. Un cititor de-al nostru se deplasase liniștit pe bd. Dacia din Chișinău. La apropierea de o stație de alimentare cu carburanți intenționa să intre în ea regulamentar. Însă bine că a privit în oglinda retrovizoare și nu a înaintat prea repede. La milimetri a trecut un vitezoman și, respectiv, a existat un risc sporit de producere a unui accident rutier.

S-a schimbat cumva limita de viteză pe banda dedicată? Dacă nu, atunci acest vitezoman merită pe bună dreptate o amendă!

Vitezoman din Chișinău
Vitezoman din Chișinău

Vezi și: (video) Momentul unui accident pe viaduct, vizavi de mall. Un utilizator de bandă dedicată s-a pomenit într-o capcană

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise