Cazul accidentului cu Tesla din Chişinău. Vinovat nu ar fi fost şoferul, conform unei ipoteze

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accidentul cu Tesla Model X de acum o săptămână nu se dorește a fi uitat aşa de uşor. A apărut o ipoteză precum că nu şoferul decedat s-ar face vinovat de producerea acestuia. Într-o postare publicată pe canalul Automobil_md se caută martori a celor întâmplate pe strada Petricani.

Autorul postării menționează din start că întrebări în privința camionagiului nu sunt. Acesta a încercat să evite accidentul, virând pe acostament şi peste bordură.

Însă au ieşit la legătură rudele bărbatului de 55 de ani, care se afla la volanul electromobilului. Aceștia afirmă că el niciodată nu a demonstrat un stil de condus agresiv şi mereu siguranţa era prioritatea sa numărul 1, deşi primele informații ale unui martor spuneau că Tesla a fost scoasă la depășire cu viteză mare.

De aici şi ipoteza că vinovat de accident nu s-ar face el ci, probabil, calculatorul de bord a eşuat. Există o mulțime de neclarității și toate ar duce la o eroare în sistemul de operare al acestui SUV de performanţă. Unitatea de stocare a imaginilor de pe camere nu poate fi găsită pentru a se vedea înregistrările. Aceasta ar fi zburat din maşină în momentul accidentului.

Astfel fiind spuse, se caută martori ai acestei tragedii, fie oculari, fie înregistrări video. Informaţiile se pot expedia cu păstrarea anonimatului la adresa redacţiei noastre sau lui @niku_mld.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/