(video) Noile marcaje de lângă Circ nu le permit unor şoferi să intre regulamentar acasă. Reacţia Exdrupo

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Într-un grup de Facebook mai mulţi şoferi se plâng că responsabilii de aplicarea marcajelor rutiere pe străzile din capitală le desenează de dragul să existe, însă nici pe aproape conform realităților. Un exemplu este bulevardul Renaşterii Naţionale, tronsonul de lângă Circ, dar şi sensul giratoriu din preajmă.

Unii conducătorii auto spun că este imposibil să ajungă regulamentar în parcări sau curţi de bloc situate peste drum de Circ. De acolo se poate doar ieşi. În plus, secţiunile dedicate pentru transportul public din sensul giratoriu creează confuzii şi zeci de încălcări. De exemplu, din câte puteţi vedea în imagini, toţi cei care vin de pe strada Tudor Vladimirescu spre Circ folosesc exclusiv banda dedicată transportului public.

Contactat pentru o reacţie, şeful Î. M. Regia “Exdrupo” Sergiu Tomiţa ne-a spus că totul se va face conform regulilor:

„Cu privire la marcajele din zona dată, încă nu sunt finisate lucrările de aplicare a acestora și nu sunt montate toate indicatoarele rutiere necesare. În câteva zile vom finisa și deja o să apară o mai mare claritate în deplasarea pe segmentul dat de drum. Marcaje suplimentare vor fi la toate accesele, iar până la finalizarea lucrărilor poliția nu va penaliza pe nimeni.”

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/