(video) Noua familie de modele Porsche 911 Turbo & Turbo S se prezintă în mai puţin de 48 de ore

(update 01.03.2020) Porsche se lansează în calendarul automotive al anului 2020 cu o inovație spectaculoasă. Deoarece a 90-a ediţie a Salonului Auto Internaţional de la Geneva a fost anulată, acolo unde îi era programat debutul, producătorul de mașini sport va prezenta noul vârf de gamă al seriei 911 în cadrul unui eveniment care va fi transmis online.

Ni se spune deocamdată că noile Porsche 911 Turbo/Turbo S se vor remarca printr-o putere, dinamică de conducere, dar şi confort fără precedent în acelaşi timp.

Prezentarea va avea loc în ziua de 3 martie de la ora 11:10, ora Moldovei. Gazdă a prezentării va fi fostul pilot de Formula 1 și ambasadorul mărcii Porsche, Mark Webber.

https://newstv.porsche.com/en/embed/145809.html


(update 22.02.2019)

(video) Porsche a arătat opţiunile Exclusive Manufaktur pentru noul 911, iar între timp noul 911 Turbo a fost văzut în uzină


(27.11.2017) (video) Noul Porsche 911 Turbo S va trece într-o altă ligă: Va putea concura cu Ferrari 488 GTB

Marca din Stuttgart, Porsche, continuă să dezvolte în mod activ noua generaţie a celui mai popular model din gama sa – coupeul 911. Atunci când va fi lansat, cel mai probabil în anul care vine, automobilul va primi propulsoare mai puternice şi iată primele informaţii în acest sens.

Potrivit colegilor britanici de la Autocar, varianta de top, noul Porsche 911 Turbo S de generaţie 992 se va alege cu acelaşi motor boxer biturbo cu şase cilindri, de 3.8 litri, însă a cărui putere va creşte până la 630-640 de CP.

Această îmbunătăţire îl va ajuta să concureze mai încrezător cu acelaşi Ferrari 488 GTB, care produce 670 de cai dintr-un V8. Amintim că actualul 911 Turbo S dezvoltă 580 de CP.

În acelaşi timp, şi puterea versiunii “obişnuite” 911 Turbo va creşte semnificativ. Potrivit informaţiilor furnizate celor Autocar de surse propii, o astfel de maşină va avea 600 de CP, cu 60 de CP mai mulţi decât în prezent.

Un astfel de surplus de putere nu numai că va permite ambelor modele să facă 0-100 de km/h în mai puţin de 3.0 secunde, fără pachet Sport Chrono, ci şi să atingă o viteză maximă care va depăşi 320 de km/h.

Vezi şi: Imagini spion: Noul Porsche 911 va prelua designul planşei de bord de la Cayenne şi Panamera

În context, amintim că anterior au apărut informaţii precum că noile Porsche 911 vor fi disponibile cu unităţi de propulsie cu sisteme “mild hybrid”. Jurnaliştii de la Autocar notează că versiunile Turbo ale modelului nu vor fi dotate cu acestea, asta pentru că vor trebui să păstreze o greutate redusă la maxim.

Vezi şi: Porsche crede că lansarea unui versiuni electrice a supercarului 911 este fără sens

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/