(video) Nouă mașini au fost găsite cu probleme în luna august în zona frontierei de către IGPF și FRONTEX

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe parcursul lunii august 2022, angajații Poliției de Frontieră în conlucrare cu ofițerii FRONTEX au desfășurat activități operaționale comune pe linia combaterii traficului ilicit de autovehicule. Și au fost găsite câteva.

Sarcina de bază a acestei operațiuni a constituit acumularea informațiilor prin prisma analizei infracționale a persoanelor suspecte, inclusiv realizarea procedurii de intervievare ale acestora, verificarea amănunțită a mijloacelor de transport și actelor pentru autovehicule, precum și monitorizarea permanentă a situației operative întru prevenirea și combaterea posibilelor cazuri de trafic ilicit de transport.

În context, echipele mixte au acționat pe mai multe trasee din zona de frontieră, dar și în punctele de trecere a frontierei de stat Leușeni, Sculeni și Palanca.  

Ca urmare, nouă mijloace de transport au fost indisponibilizate pe teritoriile subdiviziunilor de frontieră până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii legale:

  • trei mașini au fost depistate ca fiind furate și figurau în dosarele pornite pe contrabandă;
  • două aveau modificat codul VIN prin ștanțare;
  • pentru alte două s-au prezentat certificate de înmatriculare falsificate;
  • alte două autoturisme au fost descoperite pe consemnul INTERPOL.

Cea mai ieftină mașină ridicată s-ar estima la o valoare de circa 10 mii de euro, iar cea mai scumpă – circa 20.000 de euro.

Se menționează că astfel de operațiuni vor mai avea loc, unde în comun vor acționa echipajele formate din ofițerii de investigații, angajații Direcțiilor regionale și ofițerii FRONTEX.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/