(video) Noul Ferrari Roma a beneficiat de un tratament specific de la Novitec

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul de tuning Novitec îşi extinde serviciile şi asupra modelului Roma, cel mai accesibil coupe al mărcii Ferrari!

Drept rezultat maşina devine mai agilă şi mai arătoasă, deşi un kit N-Largo nu va avea. S-a intervenit atât sub capotă, cât şi la capitolul aerodinamică.

Caracteristici cheie:

  • Pentru a optimiza în continuare puterea livrată, inginerii au dezvoltat comenzi modificate pentru sistemul electronic de management al motorului. În toate stage-urile disponibile se foloseşte un modul de control NOVITEC N-TRONIC, care introduce instrucţiuni noi pentru injecție și aprindere. De asemenea, modulul are efect asupra controlului electronic al presiunii de supraalimentare. Toate optimizează și mai mult răspunsul la accelerație, dar și accelerația puternică în treapta de viteză.
  • În plus, Novitec oferă catalizatori sportivi şi un sistem custom PIPE X-PIPE pentru eşapament, care la fel au un efect de sporire a performanței.
  • Puterea motorului V8 twin-turbo de 3.9 litri poate creşte până la 704 CP la 7.400 rpm şi 882 Nm la 3.750 rpm. Cu noile forţe poate face 0-100 km/h în 3.2 secunde, 0-200 în 8.9 secunde şi atinge peste 325 km/h.
  • Designerii Novitec au intrat cu maşina şi în tunelul eolian pentru a dezvolta un kit pentru caroserie, unul care face Roma mai eficient din punct de vedere aerodinamic. De asemenea, oferă un aspect și mai extravagant. Toate componentele caroseriei sunt fabricate din carbon pur deosebit de ușor, dar de înaltă rezistență, fiind finisate cu un strat lucios.
  • Pe partea de jante sunt valabile trei modele diferite, forjate, realizate în colaborare cu Vossen. Toate pot fi vopsite într-o culoare din 72 şi pot avea unul din trei finisaje. Maşina din imagini are unele de model NF10 cu prindere centrală şi finisaj periat. Pe puntea din faţă sunt de 21 inci în anvelope 255/30 ZR 21, iar pe spate de 22 inci în anvelope 315/25 ZR 22.
  • Nişte arcuri de suspensie sport sunt adaptate special noilor roţi și reduc garda la sol a maşinii cu aproximativ 35 de milimetri. În același timp este disponibil un sistem hidraulic ce poate ridica puntea frontală cu 40 de milimetri la atingerea unui singur buton din cockpit.
  • Novitec îndeplinește, de asemenea, dorințele personale ale fiecărui client în ce priveşte habitaclul, cu interioare din piele și Alcantara perfect finisate. Selecția de culori este la fel de infinită ca și gama de texturi.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise