(video) Noul Genesis GV60 a venit oficial în Europa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Genesis a confirmat oficial că GV60, prima mașină electrică a mărcii pentru Europa, va fi disponibilă pentru precomandă în curând. GV60 este al șaselea model din gama europeană și prima mașină electrică dedicată de la marca coreeană de premium luxury, care va fi disponibilă în cursul acestui an.

GV60 se bazează pe platforma modulară electrică-globală dedicată (e-GMP), care permite o autonomie de până la 516 km în echiparea Premium, semnalând angajamentul mărcii de a maximiza distanţa de conducere și performanța în călătoria sa către electrificarea premium.

GV60 va fi disponibil în trei versiuni:

  • Premium – propulsat de un singur motor de 168 kW (228 CP/350 Nm) și axat pe autonomie maximă (tracţiune spate);
  • Sport – propulsat de două motoare 160+74 kW (318 CP/605 Nm), configurație care asigură şi tracțiune integrală;
  • Sport Plus – propulsat de două motoare 160+160 kW (435 CP/605 Nm), cu AWD, un mod Drift unic și un mod Boost care adaugă un impuls de putere (suplimentar câte 20 kW de la fiecare motor sau alţi 54 CP) timp de 10 secunde.

Standard, GV60 va veni dotat cu tehnologie de ultimă generație care oferă o experiență unică pentru mașinile electrice, cum ar fi tehnologia avansată de siguranță a șoferului, un digital cockpit cu două monitoare de 12.3 inci și un încărcător wireless pentru telefoane.

La fel ca toate vehiculele Genesis, clienții vor putea adăuga o varietate de pachete diferite care vin cu elemente şi dotări suplimentare cum ar fi: scaune încălzite, un acoperiş panoramic, sistem audio Bang & Olufsen și oglinzi laterale retrovizoare digitale.

Genesis a ajuns în Europa vara trecută, introducând o gamă de modele premium dinamice și versatile. Comenzile pentru G80, G70, GV80 și GV70 au fost deschise vara trecută, G70 Shooting Brake fiind disponibil din noiembrie 2021.

Gama Genesis va include trei mașini complet electrice până la sfârșitul anului, ca parte a strategiei Future Vision a mărcii. Începând din 2025, toate noile vehicule lansate vor fi pur electrice, iar Genesis se va impune ca o marcă cu emisii 100% nule până în 2030.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/