(video) Noul Haval H6 a fost testat de ANCAP şi s-a ales cu un rating maxim

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Organizația ANCAP a evaluat siguranța noului Haval H6 de a treia generație abia acum, deşi a intrat pe piețele din Australia și Noua Zeelandă încă din primăvara anului 2021. Totuşi, conform rezultatelor testelor de impact, poate surprinzător pentru unii care au dubii faţă de calitatea maşinilor chineze, SUV-ul a primit cinci stele din cinci posibile.

Testele ANCAP includ opt etape: impacturi frontale cu suprapuneri de 40 și 100% (cu 50 km/h), un impact frontal cu un obstacol aflat în mişcare (50 km/h), un impact lateral cu un obstacol în mişcare (60 km/h) și unul lateral într-un stâlp fix (32 km/h). Au mai fost evaluate scaunele frontale şi calitatea lor de susținere, nivelul de siguranță faţă de pietoni și performanța sistemelor de siguranță obligatorii.

Ca urmare, pentru protecția pasagerilor adulți, noul H6 a obținut 34.22 puncte din 38 (90%), iar pentru protecția copiilor – 43.55 din 49 de puncte (88%). Siguranța pietonilor a fost evaluată la 39.45 puncte din 54 (73%), iar performanța asistenților electronici – la 13.06 din 16 puncte (81%).

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/