(video) Noul Jetour Traveller a ajuns în Republica Moldova – primul contact AutoBlog.MD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou model Jetour pe piața din Republica Moldova. Amintim că brandul Jetour a fost creat în anul 2018 de către gigantul Chery, iar portofoliul său de modele include doar crossovere și SUV-uri. Iar noutatea sosită în țara noastră nu este cumva o excepție!

Mai exact este vorba despre noul Jetour Traveller, un SUV robust de ultimă generație, conceput pentru a oferi o experiență de condus extraordinară și aventură în familie.

Până organizăm un test drive cu mașina, iată primul nostru contact cu aceasta:

Pe scurt câteva caracteristici:

  • Pe alte piețe modelul este cunoscut sub denumirea T2. Designul i-a fost supravegheat de fostul designer Porsche, Hakan Saracoglu.
  • Nu este un SUV pe cadru. Are o caroserie autoportantă și un motor montat transversal. Transmisia cu ambreiaj posterior multi-disc BorgWarner este completată de un diferențial blocabil controlat electronic (eLSD). Pentru condus în off-road sunt valabile șapte moduri și un cruise control pentru off-road (menține viteza între 7-15 km/h).
  • Corpul portant este întărit cu opt rigidizări suplimentare, care, împreună cu utilizarea oțelurilor de înaltă rezistență și sudarea cu laser, au făcut posibilă obținerea unei bune rigidități la torsiune – 31.000 Nm/grad. Are protecție metalică a motorului și una din plastic pentru rezervorul de benzină, standard. Suspensia e de tip McPherson în față și multi-link în spate, cu arcuri elicoidale obișnuite și amortizoare pasive.

Garda la sol declarată este de 220 mm!

  • Unghiurile de atac/degajare constituie 28 de grade. Se poate deplasa prin vaduri de apă cu o adâncime de 700 mm. Jantele pot fi de 19/20 inchi.
  • Măsoară 4785 x 2006 x 1880 x 2800 mm în lungime, lățime, înălțime și ampatament. Cabina are o podea plată pe al doilea rând, materiale de finisare durabile, 50 de spații de depozitare pentru obiecte mici, climatizare pe două zone cu un filtru eficient CN95 și un sistem de ionizare a aerului, etc. Volumul portbagajului cu bancheta rabatată se ridică la 1494 litri.
  • Scaunele sunt tapițate cu o combinație de piele/Alcantara și sunt oferite câteva scheme de culori. În spatele volanului stă un monitor de 10.25 inchi, iar cel central este de 15.6 inchi. Sistemul multimedia rulează pe un cip Qualcomm Snapdragon 8155 cu opt nuclee. Se anunță suport de control vocal și Apple CarPlay/Android Auto!
  • Două opțiuni de propulsie de start, non-electrificate:
    • Benzinar turbo de 1.5 litri (180 CP/285 Nm) + tracțiune față.
    • Benzinar turbo de 2.0 litri (255 CP/390 Nm) + AWD permanent.
    • Cutia de viteze în ambele cazuri, pentru piața noastră, este un DCT cu șapte trepte și dublu ambreiaj.
  • Printre alte dotări, la bord pot fi: scaune ventilate, parbriz și volan încălzit, camere la 360 de grade, acoperiș panoramic, senzori de parcare frontali, sistem audio Sony, etc.

Jetour Traveller este disponibil acum la dealerul oficial din Moldova la un preț de pornire de 23.900 de euro. Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina modelului. În perspectivă noul Traveller va putea propune șapte locuri (având o caroserie mai lungă), cutie automată cu opt trepte, propulsie plug-in hybrid, accesorii pentru off-road și multe altele.

Cmentariile sunt închise