(video) Noul KIA EV6 se prezintă în primele detalii şi imagini

KIA Corporation a dezvăluit astăzi primele imagini oficiale ale modelului EV6 – primul său automobil BEV dedicat (Battery Electric Vehicle), construit pe noua platformă EV a companiei – Electric-Global Modular Platform sau E-GMP.

EV6 este, de asemenea, primul dintre automobilele 100% electrice ale KIA de nouă generație, dezvoltat în conformitate cu noua filozofie de proiectare care întruchipează orientarea mărcii către electrificare.

https://www.youtube.com/watch?v=wWKT-iz7Nco

“EV6 este întruchiparea scopului mărcii noastre – Mișcarea care inspiră – dar și a noii noastre filozofii de design. EV6 a fost conceput pentru a oferi inspirație în fiecare călătorie, oferind o experiență instinctuală și naturală, care îmbunătățește viața de zi cu zi a clienților noștri. Noul model oferă utilizatorilor o experiență simplă, intuitivă și integrată pe toată perioada deținerii automobilului. Scopul nostru este de a proiecta experiența fizică a mărcii noastre și de a crea automobile electrice îndrăznețe, originale și inventive”, a declarat Karim Habib, vicepreședinte senior şi şef al KIA Global Design Center.

https://www.youtube.com/watch?v=nURCeUQ3NIU
https://www.youtube.com/watch?v=udB3tw0RGTA

Ca parte a tranziției de marcă a companiei, noile automobile BEV ale KIA vor fi denumite conform unei noi strategii. Noua abordare aduce simplitate și consistență nomenclaturii EV a KIA pe toate piețele globale.

Toate noile automobile BEV dedicate ale mărcii vor începe cu prefixul EV, ceea ce face mai ușor pentru consumatori să înțeleagă care dintre produsele KIA sunt 100% electrice. Acesta este urmat de un număr care corespunde poziției mașinii în gamă.

Conceput și proiectat pentru a întruchipa noul slogan al mărcii, modelul EV6 îşi va marca premiera mondială în primul trimestru al anului 2021.

Silueta sa distinctă afișează linii ascuțite și detalii high-tech, iar farurile şi stopurile au un design complet original, mai ales cel al semnăturilor luminoase.

Pentru că este construit pe baza şasiului E-GMP, principalul concurent din interiorul grupului auto coreean va fi noul IONIQ 5. Cel mai probabil şi KIA EV6 va fi un crossover.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/