(video) Noul Lamborghini Revuelto a fost prezentat și în România. Prețul de start

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spre sfârșit de aprilie, dealerul Lamborghini de la București a organizat premiera națională a noului vârf de gamă – Revuelto. Venim cu această informație după ce ni s-a comunicat oficial și cât costă.

Nu de alta, dar dealerul din capitala României este cel mai apropiat loc de Republica Moldova de unde îți poți cumpăra un asemenea automobil și altele pe cale oficială.

Noul Revuelto a fost dezvelit în cadrul unui eveniment exclusivist, în prezența clienților și prietenilor mărcii. Într-o locație spectaculoasă, din mijlocul naturii, noul model a fost primit cu un show incendiar de lumini și culori, pe ritmurile unuia dintre cei mai vestiți DJ din insula Mykonos – DJ Valeron.

Invitații s-au bucurat de numeroase surprize, printre care un cooking show italian pus în scenă de Chef Marco Favino sau un candy bar pregătit de Emilia Cristina Maxim, Pastry Chef cu o stea Michelin.

Iar ambianța de istorie și evoluție a fost amplificată de o suită de modele clasice de colecție, precedesori adevărați ai lui Revuelto. Modele legendare precum Miura sau Countach au spus bun venit primei mașini super-sport hibride cu V12.

Prețul de pornire pentru noul Lamborghini Revuelto în România este 429.000 de euro fără TVA!

Sursă foto: Lamborghini București, Radu Chindris

Cmentariile sunt închise