(video) Noul Mansory Gronos Coupé EVO C prinde suta în 3.3 secunde

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou automobil exclusiv de la atelierul de tuning Mansory, care are şi abilităţi de carosier. Cel mai nou Mercedes-AMG G 63 a fost transformat într-un SUV cu două portiere care se deschid contra direcţiei de mişcare, ca la modelele Rolls-Royce. Noul Mansory Gronos Coupé EVO C va exista pe planeta Pământ în doar opt exemplare.

Caracteristici cheie:

  • Fiecare din cele opt SUV-uri va fi unic în felul său şi nu va fi comparabil. În cazul acestui exemplar s-a aplicat o vopsea specială cromată care trece dintr-o culoare în alta şi îşi mai schimbă nuanţa în funcţie de cum cade lumina.
  • Ca și în cazul lui Mansory Venatus Coupé EVO C, ideea de bază a construirii unui astfel de vehicul a fost adusă în mod repetat de către clienții atelierului în cadrul programului Bespoke. Drept urmare, ambele vehicule au fost proiectate, dezvoltate și pregătite pentru producția de serie aproape în același timp. Întregul proces – de la faza elaborată de planificare și proiectare până la finalizarea primelor vehicule – a durat aproximativ un an și jumătate pentru fiecare mașină.
  • Pentru a converti vehiculul de bază dintr-o configurație cu patru uși într-o configurație cu două uși, trebuie efectuate modificări foarte ample ale caroseriei. Astfel, într-o primă etapă, SUV-ul standard scapă de toate cele patru uși. Apoi, montantul B este mutat în spate pentru a oferi suficient spațiu pentru ușile frontale, care au crescut la aceeași lungime. În același timp, s-au schimbat şi poziţiile balamalelor.
  • Această conversie, care este vizibilă doar din exterior la a doua vedere, implică o mulțime de eforturi tehnice și structurale. Nu numai că toate suporturile ușilor trebuie mutate de la montantul A la cel B în oglindă, ci și întreaga tehnologie de deschidere a ușii, inclusiv mânerele, trebuie repoziționate pentru a menține aspectul general armonios al mașinii.
  • Toate măsurile de conversie mecanică sunt efectuate păstrând tehnologia standard de siguranță, și toate măsurile de conversie vizuală necesare sunt efectuate cu cheltuieli mari cu ajutorul unor părți ale corpului complet noi și a unei revopsiri ulterioare pentru a le face complet invizibile.
  • Pentru noul Mansory Gronos Coupé EVO C se folosesc pentru prima dată jante de tip „FD.15”. Dimensiunile respective ale jantelor și anvelopelor corespund neschimbate dimensiunilor programului de tuning Gronos EVO S (295/30 R24) pe toate roţile.
  • Şi sub capotă se bazează pe cea mai puternică versiune a programului de rafinament Mansory pentru clasa G – Gronos EVO S – și, prin urmare, preia datele sale impresionante de performanță neschimbate: 900 CP și 1.200 Nm pentru 0-100 km/h în 3.3 secunde şi o viteză maximă limitată la 250 km/h.
  • Ca și în cazul tuturor conversiilor complete, interiorul poate fi practic selectat liber în ceea ce privește culoarea, matlasarea și designul carbonului.
    • Datorită cerințelor inevitabile ale conversiei, scaunele frontale sunt extinse printr-un mecanism de pliere în comparație cu scaunele standard, ceea ce face accesul în spate considerabil mai ușor și nu duce la pierderi grave de confort.
    • Partea posterioară a cabinei impresionează printr-un sistem luxos de scaune individuale combinate cu o consolă centrală configurabilă individual.
    • Multe alte detalii executate cu drag de cea mai înaltă calitate – cum ar fi centurile de siguranță cu logo Mansory, pedale de aluminiu sport anodizate negre, volanul sport din piele, covorașe din piele matlasate în mod elaborat, inscripționarea în mânerele ușilor și nenumărate alte soluții.

Modelul este disponibil, la cerere specială, în format blindat! Astfel preţul îi poate depăşi foarte uşor 1.000.000 de euro!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/