(video) Noul Passat electric, VW ID.7, este valabil pentru comandă. Preţul versiunii cu 621 km autonomie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Volkswagen deschide vânzările preliminare pentru sedanul electric ID.7, înlocuitorul lui Passat. Începând de astăzi, clienții pot comanda inițial modelul în echiparea Pro, cu o autonomie de până la 621 de kilometri (WLTP) datorită unei baterii de 77 kWh, la un preț de 56.995 de euro în Germania.

Pentru lansarea pe piață, Volkswagen a echipat ID.7 cu tehnologii deosebit de convenabile și de înaltă calitate. Elemente precum head-up display-ul cu realitate augmentată și sistemul de navigație “Discover Pro Max” sunt incluse ca dotare standard.

Noul ID.7 va impresiona clienții din întreaga lume datorită autonomiei sale mari, încărcării rapide, interiorului spațios și operării intuitive. Prin urmare, modelul reprezintă noul punct de referință pentru modelele premium complet electrice de la Volkswagen.

Datorită platformei modulare MEB, care a permis modelarea unor console scurte și unui ampatament lung, sedanul oferă un interior spațios, cu mult spațiu pentru picioare pentru pasagerii din spate. Portbagajul are un volum de până la 532 de litri.

ID.7 este propulsat de un singur motor compact, montat pe puntea din spate, cu 210 kW (286 CP) și 545 Nm. În ciuda unei lungimi de aproape cinci metri, modelul este surprinzător de agil, raza de întoarcere constituind doar 10.9 metri. Cu un consum mixt de 14.1-16.3 kWh/100 km și autonomie de până la 621 km (WLTP), sedanul în echipare Pro este potrivit pentru călătorii pe distanţe lungi.

ID.7 este primul vehicul dotat cu guri de aerisire electronice inteligente, care distribuie aerul în întregul interior și permit astfel vehiculului să se răcească sau să se încălzească mai repede. Trapa panoramică mare, opțională, cu “sticlă inteligentă”, poate fi comutată între setări opace și transparente prin atingere sau control vocal. Noul asistent vocal IDA este capabil să înțeleagă limbajul natural, făcând vehiculul mai ușor de operat. Impresionează, de asemenea, o nouă structură a meniului în sistemul de infotainment. Multe solicitări ale clienților au fost luate în considerare aici și încorporate în noul concept de operare.

ID.7 Pro vine standard cu: head-up display cu realitate augmentată, sistem de navigație Discover Pro Max, jante din aliaj Hudson de 19 inchi negre, sistem de închidere și pornire fără cheie Keyless Access cu SAFELOCK, Travel Assist, Lane Assist, Emergency Assist, Side Assist, sistemul Rear Traffic Alert și sistemul de avertizare la ieșire din maşină, Area View inclusiv cu o cameră posterioară.

Iată cum arată în configuratorul oficial un ID.7 Pro standard:

Datorită pachetelor de echipamente opționale, proiectate clar, ID.7 este deosebit de ușor de configurat.

  • Interior package include caracteristici precum scaune frontale reglabile electric ergoActive, cu funcție de memorie și programe de masaj; o funcție de intrare convenabilă; suport reglabil pentru coapse; suport lombar pneumatic; iluminare de fundal cu 30 de culori diferite.
  • Pachetul Interior Plus include airbag-uri suplimentare și sistemul audio Harman Kardon cu 12 difuzoare, plus un difuzor central, o putere totală de 700W, un amplificator digital cu 16 canale și un subwoofer. În plus, scaunele premium ergoActive oferă un control inteligent al climatizării scaunului și activarea zonei lombare și pelvine.
  • Exterior package include dotări precum faruri cu Matrix LED, geamuri fumurii în spate și funcția de deschidere/închidere a portbagajului controlată de senzorul Easy Open&Close.
  • Pachetul Exterior Plus include, de asemenea, servodirecție progresivă și amortizoare adaptive, inclusiv funcţia de selectare a profilului de conducere.

Apropo, la început de septembrie, în cadrul IAA Mobility 2023 din München, va avea loc premiera modelului ID.7 GTX cu două motoare şi AWD!

Cmentariile sunt închise