(video) Noul Porsche 911 a fost adus pentru prima prezentare în Europa cu un elicopter, la propriu

Porsche a prezentat noua generaţie a modelului 911 pe zăpadă și gheață. După premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles, la sfârșitul lunii noiembrie 2018, a opta generație a mașinii sport a fost prezentată la Areit-Alm, lângă oraşul balnear Zell am See din Austria.

A fost prima apariție a modelului după un salon auto. Pentru aceasta, un elicopter a zburat cu un exemplare de culoare galbenă spre Alm, care este situat la o altitudine de 1.408 de metri.

Vezi şi: Los Angeles 2018: Primul contact cu noul Porsche 911 – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

Prezentarea a avut loc în compania lui Wolfgang Porsche, președintele Consiliului de Supraveghere al Porsche AG, Albrecht Reimold, membru al Comitetului executiv responsabil de producție și logistică, ambasadorii mărcii Walter Röhrl și Mark Webber, precum și piloţii de teste Timo Bernhard și Richard Lietz.

Înainte de acest eveniment, participanţii norocoşi au avut ocazia să conducă maşini pe “GP Ice Race” din Zell am See. Aceasta a fost on nouă ediție a cursei de gheață care a avut loc între 1937 și 1974. Spectatorii au avut ocazia să vadă în acţiune maşini sport, maşini de curse şi de raliuri actuale, precum şi modele istorice.

Printre cei aproximativ 130 de participanți care au derapat pe pista îngheţată cu o lungime de 600 de metri s-a numărat şi câștigătorul Le Mans Hans-Joachim Stuck, precum și ambasadorii mărcii Porsche Mark Webber și Walter Röhrl.

Apropo, aceeaşi locaţie a fost folosită pentru prima apariţie demo a modelului Porsche Cayman GT4 Rallye. Prin acest fapt, producătorul de mașini sportive din Zuffenhausen intenționează să se întoarcă în raliuri! Pentru aceasta, departamentul motorsport din Weissach dezvoltă un Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport pentru a se conforma reglementărilor FIA R-GT. Vehiculul ar trebui să fie pregătit să concureze în sezonul din 2020.

Spre deosebire de conceptul acestui vehicul, viitoarea maşină de raliuri nu se va baza pe modelul Cayman GT4 Clubsport construit până în 2018, ci pe noul 718 Cayman GT4 Clubsport dezvăluit la începutul lunii ianuarie curent.

Amintim că Porsche are o istorie lungă de succese în raliuri. Revendicarea victoriei generale la Raliul Dakar în 1986 cu Porsche 959 este considerată o piatră de hotar. Modelul Porsche 953, bazat pe o versiune 911 cu tracțiune integrală, de asemenea a câştigat o ediţie a Raliului Dakar. La sfârșitul anilor șaizeci și începutul anilor șaptezeci, Vic Elford și Björn Waldegard au sărbătorit mari victorii cu Porsche 911 la legendarul raliu de la Monte Carlo.

În trecutul recent, mulți investitori și-au pus încrederea în diferite modele derivate din Porsche 911 în competiții naționale și internaționale. Mai mult, piloții de la Porsche, Timo Bernhard și Romain Dumas, au preluat proiecte private în raliuri.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/