(video) Noul Ram 1500 debutează în ediţia specială şi luxoasă Laramie Longhorn

Prezentat acum două săptămâni în premieră mondială, noul pick-up Ram 1500 a primit deja o primă ediţie specială numită Laramie Longhorn. Făcut în stil tematic sud-vestului sălbatic, acesta a şi luat deja titlul Luxury Pickup Truck de la asociația Texas Auto Writers Association (TAWA), al doilea an la rând.

Noul Ram 1500 Laramie Longhorn se remarcă prin caracteristici iconice și repere de design de la mărfurile tradițional artizanale, testate în timp, cum ar fi ceasul de buzunar antic, cizmele pentru cowboy făcute manual din piele sau o șa a unui călăreț.

Elementele din lemn, metal și piele folosite pe acest pick-up sunt autentice şi se combină de minune cu scaune încălzite/ventilate, alături de un sistem de iluminare ambientală.

“Noul Ram 1500 Laramie Longhorn este un pick-up de lux fără compromis, care oferă ceea ce cumpărătorii doresc cel mai mult: rezistență, durabilitate, tehnologie și eficiență. Oriunde te uiți, orice ai atinge, Laramie Longhorn este umplut cu mai multe detalii meșteșugărești, inclusiv suprafețe din lemn și scaune tapiţate 100 de procente cu piele, mai multe decât în orice altă maşină din segment”, a declarat șeful mărcii Ram Mike Manley.

Vezi şi: (video) Ford introduce o serie de versiuni luxoase pentru trei pick-up-uri, care le fac să coste cât un S-Class

Panourile planşei de bord, cele ale uşilor, precum şi cotierele din habitaclu, toate sunt acoperite manual cu piele naturală de calitate superioară. La aceasta se adaugă un alt tip de piele cu relief făcut în stilul celei ale unui aligator.

Speciale mai sunt câteva inserţii din crom satinat, dar şi unele din nichel. Ultimul metal este folosit pentru crearea unei plăcuţe cu denumirea ediţiei speciale, poziţionată pe cotieră. Aceeaşi denumire a fost “arsă” pe bucata de lemn montată în faţa pasagerului din dreapta şoferului.

Un stil aparte şi unic îl au covoraşele, buzunarele de pe partea inferioară a spetezei scaunelor faţă şi cheia multi funcţională.

Ram 1500 Laramie Longhorn este oferit la alegere în două opţiuni de vopsire a caroseriei: RV Match Brown în două nuanţe sau doar într-o singură culoare. Farurile şi stopurile sunt standard cu LED-uri pe acest model, alături de numeroase elemente cromate (inclusiv grila caracteristică a radiatorului) şi jante care pot avea o mărime ce variază între 20-22 de inci.

Ediţia Laramie Longhorn pentru modelul anterior Ram 1500 avea un preţ de start de aproximativ 50.000 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise