(video) Noul SsangYong Torres va veni în Europa în format electric

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

SsangYong Motor Company a dezvăluit că noul său SUV, codificat până în prezent drept J100, se va numi Torres. El este primul model care reflectă noua filozofie de design Powered by Toughness, menținând în același timp caracteristicile distinctive și autentice ale unui tot-teren al mărcii coreene.

Totodată, cu noul Torres producătorul se așteaptă să își mărească cota de piață prin dezvoltarea unui nou segment.

Denumirea i-a fost inspirată de priveliștile spectaculoase ale Parcului Național Torres del Paine din Patagonia. Parcul a fost desemnat cu statut de Rezervație Mondială a Biosferei de către UNESCO în 1978 și este bine cunoscut pentru munții, ghețarii, lacurile și râurile sale magnifice. Numele este conceput pentru a întruchipa un sentiment de aventură, provocare și evadare.

SMC a mai lansat în context noi imagini teaser ale exteriorului mașinii, prezentând un SUV robust, dar contemporan, bazându-se pe moștenirea de design distinctă a mărcii. Partea frontală are o grilă de radiator cu elemente verticale, în timp ce hayonul continuă această temă cu un aspect clasic off-road, subliniind libertatea de a explora.

Un purtător de cuvânt al SMC a comentat:

„Piața SUV-urilor continuă să se extindă și să se subdivizeze, iar cu Torres umplem golul dintre SUV-urile de dimensiuni semi-medii precum Korando și SUV-urile mari precum Rexton. Această mișcare va crea un segment suplimentar de piață și ne va deschide noi oportunități, mai ales pe măsură ce dezvoltăm în continuare oferta de produse și continuăm să adăugăm valoare și originalitate.”

Torres este programat să intre în producție foarte curând, iar primele vânzări vor demara din iunie în Coreea de Sud. Pentru piața europeană, o versiune electrică cu numele de cod U100 va fi introdusă spre sfârșitul anului 2023.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/