(foto) Pentru că în Moldova se fură orice! Cum un şofer şi-a securizat cablul de alimentare în timp ce-şi încărca maşina

Cel mai probabil a avut o experienţă neplăcută anterior. Posesorul unui SUV plug-in hybrid de model Mitsubishi Outlander a decis să se folosească de noua staţie de încărcare instalată pe teritoriul unuia dintre magazinele METRO, însă cu un cablu propriu, cel mai probabil celelalte nefiind compatibile.

Şi pentru că în ţara noastră se fură orice are valoare şi se poate revinde ulterior, dar şi din cauza că infracţiunile cu implicarea autovehiculelor s-au întețit în ultima perioadă de timp, şoferul în cauză a decis să nu rişte şi a găsit soluţie neobişnuită de a-şi securiza cablul de alimentare. Firul electric, care are un preţ de minim 300 de euro, a fost prins de mânerul unei portiere cu un lacăt!

Stația în cauză are o capacitate de 22 kW și poate încărca simultan două automobile, iar timpul alocat de o oră pe zi, gratuită pentru fiecare client, este absolut suficient pentru combinarea experienței de cumpărături cu încărcarea autovehiculului până la o capacitate aproape deplină. Autonomia maximă de rulare doar cu energie electrică a acestei maşini poate urca până la 62 de km.

FOTO: facebook.com/KirilichRoman

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-un-sofer-de-la-ciocana-isi-incarca-masina-plug-in-hybrid-afara-iata-cum-face-asta/

https://autoblog.md/foto-chisinau-cer-respect-dar-nu-se-respecta-reciproc-au-blocat-o-statie-de-incarcare-cu-electricitate-dar-nu-incarcau/

https://autoblog.md/toate-magazinele-kaufland-moldova-vor-avea-statii-publice-de-incarcare-a-automobilelor-electrice-putere-tipuri-de-porturi-si-disponibilitate/

Cmentariile sunt închise