(video) Noul Subaru Levorg STI Sport – primul Subaru cu amortizoare adaptive

Încă o maşină interesantă care se pregăteşte pentru debutul în masă este versiunea STI Sport a noii generaţii Subaru Levorg. Prototipul preserie a fost arătat de producătorul nipon acum câteva ore la Tokyo Auto Salon.

Modelul din prima generație are o versiune similară, deși contribuția diviziei STI asupra acestei maşini este destul de modestă: doar setările suspensiei au fost schimbate, a fost înlocuit kitul exterior aerodinamic cu unul mai mult orientat spre sportivitate, iar sub capotă nu a primit niciun surplus de putere.

Aparent, aceeași rețetă a fost aplicată noului model, care va fi primul din gamă ce va avea sub capotă un nou motor turbo boxer de 1.8 litri. Conform informațiilor preliminare va produce aproximativ 200 de CP.

Dar caracteristica principală a versiunii STI Sport a lui Levorg îi va fi șasiul diferit. Un astfel de break va fi primul model al mărcii cu amortizoare adaptive controlate electronic, care au mai multe moduri de funcţionare prin care variază gradul de rigiditate a acestor părţi componente.

În plus, versiunea sportivă a lui Levorg va marca debutul sistemului Drive Mode Select: diferite moduri de rulare vor avea influenţă asupra motorului, cutiei de viteze, suspensiei şi sistemului de tracţiune integrală.

A doua generație Subaru Levorg ar trebui să apară pe piața japoneză în al doilea trimestru al acestui an. Ulterior vor fi oferite mai multe detalii, inclusiv despre specificaţia ce ar putea ajunge şi în Europa.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/