(video) Noul VW Golf R „20 Years” este disponibil pe piaţă un an şi e deocamdată cel mai puternic Golf

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a modelului Golf R, Volkswagen a lansat Golf R „20 Years” ca model exclusiv în ediție specială. Perioada de producție limitată la aproximativ un an îl face automat un automobil de colecţie.

Este acum disponibil la comandă cu prețuri începând de la 59.995 de euro în Germania.

Caracteristici cheie:

  • Golf R „20 Years” depășește tot ceea ce a fost lansat până acum cu eticheta „Golf” prin tehnologia sa de propulsie. Are un benzinar turbo cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri. Produce 333 CP, cu 13 CP mai mulţi decât un Golf R standard. Face 0-100 km/h în doar 4.6 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 270 km/h.
  • Șoferul poate selecta un Emotion Start pentru a activa o depășire inițială a turației motorului care se extinde până la 2.500 rpm. În combinație cu o acustică deosebit de uimitoare, acest lucru sporește în plus anticiparea unei experiențe tipice de conducere R.
  • Când șoferul trece manual în treapta superioară în pozițiile selectorului de viteze S și S+, DSG-ul oferă un feedback vizibil din partea cutiei de viteze și a trenului de transmisie de fiecare dată când se acționează padela dreaptă din spatele volanului.
  • În plus, reglarea optimizată a motorului înseamnă că răspunsul la schimbarea sarcinii este extrem de spontan. Turbocompresorul este preîncărcat pentru a-l menține la o viteză constantă în timpul conducerii cu sarcină parțială. Acest lucru permite apoi o dezvoltare mai rapidă a puterii pentru accelerarea ulterioară.
    • Supapa de accelerație deschisă în fazele de depășire îmbunătățește, de asemenea, dinamica și performanța pe drum. Când șoferul ia piciorul de pe accelerație și apoi accelerează din nou, acest lucru permite o acumulare mai rapidă a cuplului motorului și îmbunătățește considerabil capacitatea de răspuns a motorului.
  • Vine standard cu pachetul R Performance deja familiar de la Golf R (incluzând, de exemplu, R-Performance Torque Vectoring în combinație cu Vehicle Dynamics Manager și două moduri suplimentare de conducere, Special și Drift), spoiler posterior şi jante din aliaj Estoril de 19 inci.
  • Natura sportivă și exclusivistă a mărcii de performanță premium de la Volkswagen este evidentă și în interior. Pentru prima dată pe un Volkswagen de serie, panoul de bord și ornamentele de pe uşi prezintă elemente decorative din fibră de carbon autentică! 
    • Modelul de ediție specială mai prezintă sigle R albastre, inclusiv pe volanul sport multifuncțional şi pe cheia-breloc.

La fel ca toate modelele Golf, Golf R „20 Years” va fi produs în fabrica din Wolfsburg – casa Golfului. Va ajunge la dealeri de pe multe piețe europene și din America de Nord de la jumătatea anului 2022.

Golf R „20 Years” este cea de-a cincea ediție specială a modelului sport Golf R. Povestea de succes a început în 2002 cu Golf R32 și motorul său de 3.2 litri cu șase cilindri (241 CP). A fost cel mai puternic Golf pe care Volkswagen l-a construit până în acel moment. Dispunând de tracțiune integrală în combinație cu design și echipamente exclusive, această mașină dinamică a fost reperul tehnologic din clasa sa. Golf R32 a fost un succes imediat, iar vânzările sale au fost de trei ori mai mari faţă de volumul iniţial planificat.

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/