(video) Novitec modifică noul Ferrari F8 Spider. Opţional şi limitat este pachetul N-Largo

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Novitec este gata să modifice orice Ferrari F8 Spider la solicitare, însă doar 15 maşini vor avea aplicat pachetul opţional N-Largo.

Decapotabila se transformă dintr-un supercar într-un super supercar cu maxim 818 cai putere!

Caracteristici cheie:

  • Standard este disponibil de comandat un bodykit cu elemente din fibră de carbon cu textură lăsată la vedere şi cu un finisaj transparent, ori vopsite în culoarea caroseriei.
  • Acesta include: un spoiler frontal din două părţi, aripioare pe marginea barei de protecţie, aplicaţii lângă prizele de aer locale, pe capotă (aceasta poate fi integral făcută din carbon cu textură la vedere) şi în faţa parbrizului, noi praguri laterale, aplicaţii pe oglinzile retrovizoare, mânere şi prizele de aer din aripile posterioare, un spoiler tip buză sau unul mai mare tip ducktail, aplicaţii pe difuzorul din fabrică sau unul nou marca Novitec, care se potriveşte în bara de protecţie originală.
  • Mai este disponibil un capac custom din carbon pentru acoperirea motorului, cu prize de ventilare.
  • Se montează noi jante forjate NF10, realizate în colaborare cu Novitec, cu cinci spiţe duble şi prinderi centrale, care măsoară 21 inci pe faţă şi 22 inci pe spate. Vin cu anvelope de mărimi 255/30 ZR 21 şi 335/25 ZR 22 respectiv.
  • Pe puntea din faţă se poate pune un sistem hidraulic, unul care o ridică cu 40 mm prin simpla apăsare a unui buton pentru a putea face față rampelor de parcare subterane sau limitatoarelor de viteză, de exemplu. Garda la sol se nivelează ulterior automat când se atinge o viteză mai mare de 80 km/h.
  • Nişte arcuri sportive sunt o altă opţiune prin care este posibilă micșorarea gărzii la sol cu aproximativ 35 de milimetri. Sunt calibrate special pentru anvelopele cu profil ultra-low de înaltă performanță. 
  • Pentru motor, oferta maximă reprezintă plus 82 CP și plus 120 Nm, pentru 802 CP la 8.000 rpm și 898 Nm de la 3.100 rpm. Astfel maşina poate face 0-100 km/h în 2.6 secunde, 0-200 km/h în 7.8 secunde, în timp ce viteza maximă poate depăşi 340 km/h.
  • Încă o opţiune ar fi un nou eşapament de înaltă performanţă din oţel inoxidabil, cu nişte catalizatori sport cu 100 de celule. Complet izolat termic, vine cu sau fără supape controlate activ. O versiune a sa din inconel, care îl face să producă un sunet mai frumos, fiind în acelaşi timp mai uşor, poate fi placat cu aur cu proba 999, nu doar pentru a arăta mai bine, ci şi pentru a disipa mai eficient căldura.
  • Interiorul poate fi personalizat după gustul proprietarului în orice culori şi cu folosirea oricăror materiale exclusive.
  • Maşina cu pachet N-Largo vine cu un bodykit diferit, realizat din fibră de carbon şi testat în tunel eolian, care înlocuiește mai multe panouri originale ale caroseriei. Acesta îi extinde lăţimea cu 13 cm pe spate şi cu 7 cm pe faţă (în partea posterioară măsoară 211 centimetri în lăţime).
  • În combinație se oferă jante NF10 NL, realizate la modă, în cooperare cu producătorul american Vossen. Acestea măsoară 21 de inci pe puntea din faţă (255/30 ZR 21) şi 22 de inci pe puntea din spate (335/25 ZR 22).
  • Motorul V8 twin-turbo de 3.9 litri poate genera până la 818 CP la 7.960 rpm şi 903 Nm de la 3.100 rpm. Poate face 0-100 km/h în 2.6 secunde indiferent dacă acoperişul este scos sau pus, 0-200 km/h în 7.7 secunde şi rula cu peste 340 km/h.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/