(video) Momentul accidentului de pe strada Albişoara, când un taximetrist a intrat pe contrasens şi frontal într-o maşină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online a apărut momentul accidentului în lanţ de ieri de pe strada Albişoara. Acesta a fost surprins de o cameră de supraveghere din preajmă. Amintim că în total au fost implicate patru automobile, iar vinovat (acum există dovada clară) se face taximetristul.

Încă nu este clar motivul pentru care a părăsit banda de circulaţie şi a intrat pe contrasens, însă cert este că viteza nu îi era ieșită din comun, comparativ cu a celorlalţi utilizatori ai drumului.

Cel mai probabil şoferul fie şi-a luat privirea de la drum, fie i s-ar fi făcut brusc rău, deşi în perioada anterioară producerii accidentului era destul de “apt” de muncă.

VIDEO: facebook.com/point.news

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise