(video) Nu au somn şi nici respect faţă de alţii. Întreceri pe timp de noapte târzie în capitală

0

Acum câteva ore, însuşi ministrul de Interne a dezvăluit informaţii despre câte apeluri sunt făcute la 112, în care oameni din diferite regiuni ale oraşului se plâng că nu se pot odihni liniştit din cauza turaţiilor de motoare pe timp de noapte. Oficialul a declarat că poliţia recepţionează aceste nereguli şi ofiţeri merg la faţa locului, însă când ajung deja nimeni nu mai este acolo.

Dar fenomenul continuă. Drept dovadă sunt nişte imagini pe care le-am primit la adresa redacţiei şi care arată cum unii şoferi se aventurează în curse neautorizate pe o stradă goală dintr-un sector al capitalei. Deşi nu exista la moment trafic, filmuleţul ar indica ora când au avut loc distracţiile, o oră destul de târzie!

Ce fac până la urmă aceşti conducători auto este clar: nu au somn şi nici respect faţă de alţii, însă de ce o fac şi de ce se laudă pe reţelele de socializare rămâne un lucru neclar, ce ţine doar de mentalitatea lor. Dar poate se distrează astfel până când mai este „libertate”, asta pentru că în scurt timp urmează să rişte amenzi mari?…

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/s-au-pregatit-expres-amenzi-de-pana-la-75000-lei-anulare-drept-de-conducere-si-chiar-inchisoare-pentru-organizatorii-si-participantii-la-curse-ilegale/
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata