(video) #Nu e glumă: În ultimele zile, pentru unii şoferi din Moldova, limita de viteză “s-a mărit” până la 250 km/h

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele descrise sunt o realitate. În ultimele zile, pentru unii şoferi din Moldova, limita de viteză “s-a mărit” până la 250 km/h.

Chestia cu încălcări ale regulilor de circulaţie pe drumurile din ţară şi străzile capitalei, cu filmarea şi postarea acestora spre admiraţie publică, capătă din ce în ce mai multă amploare. Chiar de curând, administratorul unui cont de Instagram, care le cere urmăritorilor şi practic îi provoacă să devină populari prin a-şi filma neregulile, a făcut publice peste 20 de situaţii şi tot continuă să primească conţinut. Depăşirile de viteză, condusul agresiv, ignorarea semnalului de interzicere a semaforului şi cursele ilegale sunt pe ordinea zilei.

Imaginile arată cele mai multe situaţii întâmplându-se noaptea, uneori chiar târziu, deşi autorităţile au anunţat mai multe restricţii în timpul stării de urgenţă instituite în ţară. Şi totuşi unii nu se tem de nimic şi nu au nici o limită, luând de cele mai multe ori în derâdere poliţiştii care îi văd pe drum sau chiar înjurându-i “virtual” în alte postări, ceea ce denotă că toţi aceşti oameni sunt încă departe de a înţelege cu adevărat ce înseamnă de a fi şofer şi arta de a conduce.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

https://autoblog.md/video-sinucigasii-de-pe-instagram-cativa-tineri-din-chisinau-se-filmeaza-cum-incalca-regulile-de-circulatie-sau-cum-fac-accidente/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/