(video) Nu scăpăm de ele nici în 2024. Noul sezon de accidente a început în centrul capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer din capitală a marcat cel mai probabil Revelionul alături de cei dragi, a doua zi s-a odihnit, iar astăzi a ajuns la spital… Din păcate sosirea lui 2024 înseamnă și startul unui nou sezon de accidente de circulație, dar și a înregistrării unor noi statistici cu cifre neplăcute.

Astăzi, la ora 15:32, prin apel la Serviciul Unic 112 a fost înregistrată o coliziune în intersecția străzilor Alexandru Hâjdeu și Vasile Alecsandri, una în care nu există semafoare. Acolo s-au ciocnit două automobile marca Audi, sedanul fiind lovit lateral de crossover, exact între osii.

Unul dintre șoferi, un bărbat de 72 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă. Circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

VIDEO: facebook.com/adrian.vlad.7

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise