in , ,

(video) Nu-şi schimbă năravul nici pe timp de pandemie. Iată cum conducea un şofer prin Cimişlia

Pandemie, coronavirus, izolare? Se pare că nu chiar toţi “sunt la curent” cu ce se întâmplă, ori unii consideră că pe ei nu-i va lua sub nicio formă această boală. Printre ei se numără şi conducătorul unui Mercedes înmatriculat în judeţul Alba din România.

Acesta a fost surprins acum câteva ore circulând prin oraşul Cimişlia, afişând un comportament total necorespunzător. Nici pe timp de Stare de Urgenţă decretată la noi în ţară (dar şi în patria sa) nu-şi poate lăsa năravul, controlând automobilul cu un singur picior, în timp ce al doilea şi l-a scos pe fereastră.

Este de înţeles că fiecare poate face ce vrea în limitele proprietăţii sale, însă chiar aşa… Să sperăm că acest şofer îşi va schimba purtarea, se va conforma regulilor elementare de conduită în trafic şi nu va înhăța noul virus.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Atenţionare de la Serviciul Vamal pentru cei care au adus în țară maşini înmatriculate în străinătate

(video) De astăzi, oficial, maşinile militare patrulează alături de INP prin ţară. Deja fără mitraliere

(video) New York-ul, de nerecunoscut! Cum se desfăşoară acum traficul în cel mai populat oraş din SUA

Iti place articolul?