(video) O cameră, o tabletă, un ceas. Şoferi din Chişinău singuri fac deliciul hoţilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat de 28 de ani este cercetat penal după ce ar fi furat mai multe bunuri din trei automobile parcate în curtea unui bloc de locuit din capitală.

În timpul nopții, prin deteriorarea geamurilor, bănuitul ar fi sustras din mașini o cameră de bord, o tabletă, un ceas și mai multe alte bunuri. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 9.000 de lei.

Dimineață, după ce ar fi săvârșit infracțiunile, bărbatul a fost observat de către un echipaj BPRO pe o stradă din sectorul Rîșcani al capitalei, având un comportament suspect, iar când a văzut polițiștii și-a schimbat direcția de deplasare. După reținere, oamenii legii au depistat la el mai multe bunuri, proveniența cărora nu a putut să o comunice.

Acesta nu este la prima abatere de la lege. Acum câteva luni bărbatul a fost eliberat din detenție fiind judecat pentru circulaţia ilegală a drogurilor.

Suspectul riscă amendă de la 32.500 la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Poliţia Capitalei a recomandat deja de nenumărate ori: nu vă lăsaţi bunurile personale, de valoare, mai ales la vedere, în maşini parcate pentru mai multe ore, îndeosebi în zone prost iluminate! Nu faceţi deliciul hoţilor!

Cmentariile sunt închise