(video) O mamă a adormit la volan, având doi copii în maşină! Vezi accidentul care a urmat în Bender

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident cu implicarea unei familii a avut loc în după amiaza zilei de vineri, 2 iunie, în oraşul Bender. Momentul a fost surprins de camere de supraveghere. Un Opel alb, într-o intersecție cu drum principal în curbă, a ieșit în afara carosabilului, a doborât un indicator și s-a izbit în gardul unei case private.

S-a stabilit ulterior că la volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 30 de ani. Aceasta adormise la volan, având pe bancheta din spate doi fii. Din fericire toţi au scăpat de traumatisme grave pentru că femeia avea centura cuplată, iar cei doi copii de şapte şi trei ani se aflau în scăunele speciale.

Totuşi, cel mai mic băiat a fost transportat la Centrul Mamei şi Copilului din Bender pentru o examinare, deoarece în momentul accidentului capul lui a lovit scaunul din față. Oricum nu a avut de suferit nimic grav, iar mama sa a refuzat spitalizarea.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/