(video/update) Noi imagini cu replica Shelby Cobra văzută de curând în Chişinău

(update 29.10.2020) Am intrat în posesia unor fotografii suplimentare cu replica Shelby Cobra văzută de curând în Chişinău. Mașina este înmatriculată în statul american Washington și ar fi realizată de atelierul Factory Five Racing, din ceea ce am reușit să aflăm.

Sub capotă are la sigur un V8, cuplat la o cutie de viteze mecanică, care trimite toată puterea pe puntea din spate, însă caracteristicile exacte nu i le putem ști deocamdată, asta pentru că Factory Five Racing pune la dispoziţie mai multe opțiuni de propulsoare.


(27.10.2020) (video) O replică a legendarului model Shelby Cobra a fost filmat într-o intersecție din Chişinău

Cu o probabilitate foarte mare putem spune că este o replică. Un automobil făcut să imite practic 100% legendarul Shelby Cobra, construit în secolul trecut de către Carroll Shelby, cu permisiunea companiei britanice AC Cars, a fost văzut într-o intersecție din Chişinău! Exemplarul înmatriculat cel mai probabil în SUA, condus de un tânăr, stătea oprit la semaforul de pe strada Alba Iulia, colţ cu Ion Pelivan.

Un şofer a reuşit să imortalizeze această apariţie, însă din aceste secunde a fost dificil să identificăm cine este producătorul automobilului. Îl dă de gol faptul că este o replică, în primul rând prin cele două arcuri de protecţie care stau în spatele ocupanţilor, maşina originală având doar unul singur în spatele şoferului. Uşor diferită este şi forma parbrizului cu ale sale extensii laterale.

Ce motor exact ascunde sub capotă la fel nu putem şti deocamdată, însă sună a V8 şi oferă destul de multă putere pentru a accelera foarte rapid această decapotabilă. Un moment arată cât de brusc şi cât de repede se pot învârti roţile spate la cea mai uşoară apăsare de accelerator.

Dacă aţi văzut acest automobil, cunoaşteţi alte detalii sau aveţi alte imagini, vă rugăm să ni le trimiteţi la adresa contact@autoblog.md sau în mesaje pe pagina noastră de Facebook, pentru a completa acest articol sau a realiza alt material. Vă mulţumim anticipat!

@cynep.kpyto

из калифорнии на буюканы

♬ оригинальный звук – Егор
VIDEO: tiktok.com/@cynep.kpyto
FOTO: facebook.com/Nilak.Argento

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/