(video) O secvenţă a unei curse din Fast&Furious 8 a apărut pe internet

0

Zile numărate au mai rămas până la premiera filmului Fast & Furious 8. Până atunci avem ocazia să vedem două trailere video cu secvenţe din peliculă, însă cel mai recent a apărut pe internet un scurt videoclip dintr-o primă cursă.

Acţiunile se petrec în Cuba, acolo unde Vin Diesel în rolul lui Dominic Toretto se întrece cu proprietarul uneia dintre cele mai rapide maşini. Acesta din urmă, ştiind ce poate să facă Dom în spatele volanului, a încercat să-l scoată din joc.

Chiar dacă maşina lui Dominic Toretto a luat foc, el a apelat la câteva trucuri pentru a ţine pasul cu concurentul său, chiar mergând şi cu spatele. Abia aşteptăm să vedem toată această cursă de-a dreptul incendiară.

Amintim că premiera filmului este programată la 14 aprilie 2017.

Vezi şi: O lună până la premieră. Iată al doilea trailer video al filmului Fast & Furious 8

https://www.youtube.com/watch?v=nBh4Y9sNgCk

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/