(video) Momentul accidentului cu scumpul BMW X7 într-o intersecţie din capitală. Reacţia şoferului vinovat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am primit la adresa redacţiei imagini cu momentul producerii accidentului rutier de ieri, de la intersecţia străzilor Grenoble şi Nicolae Testemițanu, unul care a devenit viral în spaţiul online. Acesta a fost surprins de o cameră de bord montată într-un automobil care se deplasa pe aceeași bandă, în spatele BMW-ului X7 implicat.

Filmulețul arată în cel mai clar mod cine şi ce reguli a încălcat. Totodată, arată şi prima reacţie a conducătorului de la volanul automobilului scump: la ieşirea din el a trântit portiera, cel mai probabil fiind enervat la culme. Ulterior, până la venirea poliţiei pentru documentarea accidentului, s-a ocupat de ascunderea plăcilor de înmatriculare, conform imaginilor de ieri.

Mai amintim că, tot ieri, dar înainte de accident, acest X7 fusese de vânzare.

Momentul, de la secunda 50:

VIDEO: autoblog.md

Amintim că potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, SUV-ul era condus de un șofer în vârstă de 37 de ani, iar troleibuzul de un bărbat de 62 de ani. Vinovatul de producerea accidentului se va alege cu amendă de până la 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/