(video) Ghinion! Accident cu BMW de peste 2.000.000 de lei în Chişinău, scos azi la vânzare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Momentul accidentului:


Accident scump în capitală. În jurul orei 13:00, în intersecția străzilor Grenoble şi Nicolae Testemițanu din sectorul Botanica, au intrat în coliziune un troleibuz de pe ruta nr.2 şi un BMW X7 rar şi scump.

Contactată de Realitatea.md, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), Felicia Rusu, a declarat că în momentul impactului în troleibuz se aflau circa 20 de pasageri. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a documenta cazul, iar ulterior va fi inițiată o anchetă. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, SUV-ul era condus de un șofer în vârstă de 37 de ani, iar troleibuzul de un bărbat de 62 de ani. Cine va fi găsit vinovat riscă amendă de până la 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

VIDEO: facebook.com/Yulia Yasinskaya

Şi acum, de ce am scris că este un rar BMW X7? Da, este adevărat, nu este vreun model de bază, ci unul într-o versiune care nu se mai produce din toamna lui 2020 – X7 M50d – fiind valabilă mai puţin de doi ani, începând cu startul vânzărilor modelului X7 din martie 2019! În vara lui 2019 am avut ocazia să testăm această maşină şi anume cu această motorizare, care a propus unul dintre cele mai performante propulsoare diesel de pe piaţă!

Un X7 M50d este pus în mişcare de un diesel de 3.0 litri, cu tocmai patru turbo compresoare şi cu şase cilindri în linie, care produce 400 de CP şi 760 Nm. Poate realiza 0-100 de km/h în 5.4 secunde, iar viteza maximă e limitată la 227 de km/h.

Şi de ce am scris că este un model scump? Pentru că aşa şi este! Nou costase cu siguranţă peste 120-130 de mii de euro, unde mai pui că exemplarul din imagini este într-o echipare de top alături de câteva personalizări prin intermediul programului Individual!

Acest din urmă detaliu a ieşit la iveală după ce un internaut a descoperit că un anunţ de vânzare al maşinii cu aceleaşi numere de înmatriculare, din 2019 cu 55.000 km parcurşi, a fost publicat sau republicat chiar în această dimineaţă! La momentul de faţă, evident, anunţul a fost ascuns.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/