(video) O șoferiță a încălcat RCR și a efectuat o depășire în preajma unei treceri pietonale. Iată ce a urmat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de 8 ianuarie, la ora 16:25, poliția din raionul Florești a fost alertată cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Gura Camencii, pe traseul R14.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model Toyota Prius, condus de o tânără de 25 de ani, a lovit un bărbat de 60 de ani care se afla pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără precizări privind gravitatea traumatismelor primite.

La moment, poliția întreprinde măsuri de investigații și urmărire penală pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele cazului.

Sursa primară a materialului video este necunoscută, fiind preluat de pe o rețea de socializare

Amintim pentru orice șofer, începător sau cu experiență, prevederile RCR care spun când și unde este INTERZISĂ depășirea:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise