(video/update) O şoferiţă s-a răsturnat cu un microbuz lângă Peresecina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Preluasem rapid informaţia prin intermediul stiri.md, dar aceasta s-a dovedit a fi neveridică în ce priveşte permisul de conducere. Şoferiţa are un permis de categorie B care îi permitea să conducă o astfel de maşină. Ne aducem scuzele de rigoare pentru informaţia neverificată!


O şoferiţă s-a răsturnat în această după amiază pe traseul Orhei-Chișinău, în apropiere de localitatea Peresecina, fiind la cârma unui microbuz Mercedes-Benz Sprinter. Poliţia spune că femeia de 35 de ani i-ar fi pierdut controlul.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar în timpul documentării s-a aflat că șoferița nu deținea un permis de conducere corespunzător. Avusese asupra ei unul de categoria B, în timp ce pentru manipularea unei astfel de maşini este necesar unul de categorie C.

VIDEO: Valentin, martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise