(video) Revoltător! Un șofer din Bălţi şi-a marcat maşina precum o fac ruşii pe tancurile trimise în Ucraina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Revoltător! Un locuitor din Bălți a surprins, astăzi, imagini cu un automobil pe care era inscripționată cu bandă adezivă litera Z, literă care este aplicată pe tehnica militară rusă antrenată în aceste momente în războiul din Ucraina, tehnica folosită pentru a ucide şi oameni absolut nevinovați. Mașina circula nestingherit pe una dintre străzi, notează Nordnews.

Persoana care a filmat aceste imagini este un taximetrist din Bălți, care, dând dovadă de un spirit civic și patriotism, a ieșit din mașină și a dezlipit o parte din Z-ul de pe lunetă, spunându-i individului că va mai trebui să dea explicații poliției.

Din câte puteți observa, de antenă a fost atașat și un drapel al Federației Ruse.

De la începutul războiului, în spaţiul online circulă deja o sumedenie de imagini foto şi video cu vehicule armate şi tancuri ale Rusiei marcate cu diverse însemne. Fiecare literă reprezintă zona de unde este adusă armata, precum şi destinația unde trebuie să ajungă, pentru a se putea ţine evidenţa, notează ZF.ro

  • Z simplu – forţele regulate ale Federaţiei Ruse
  • Z în pătrat – forţele ruse din Crimeea
  • O – forţele bieloruse
  • V – corpul puşcaşilor marini ruşi
  • X – ceceni
  • A – trupe cu destinaţie specială (grupul ALFA de la FSB – pentru anti-terorism, SOBR de la RossGvardia – pentru riot control şi luptă împotriva grupărilor criminale, SSO din componenţa Statului Major al Forţelor Armate Ruse).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/