(video) O tânără de 19 ani a fost prinsă beată la volan în sectorul Buiucani. Cu noaptea-n cap se deplasa haotic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Şoferiţa nu avea nici măcar permis de conducere!

Astăzi dimineață, în jurul orei 5:30, un echipaj de patrulare aflându-se la supravegherea traficului rutier în sectorul Buiucani a observat un automobil ce se deplasa haotic. Șoferul imediat a fost somat să oprească automobilul.

După ce a urmat o conformare la indicaţia poliţiei, la volan s-a aflat că stătea o tânără în vârstă de 19 ani, domiciliată în Chișinău, care era vizibilă în stare de ebrietate. Aceasta a fost condusă la Dispensarul Narcologic și supusă testării alcoolscopice. Rezultatul a arătat 0.83 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Mașina a fost dusă la parcarea cu plată, iar șoferița este documentată penal pentru „conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”.

Conform legislației, conducătorul auto riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport, sancțiunea fiind aplicată de către instanța de judecată.

Reamintim că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0.15 mg/l până la 0.3 mg/l în aerul pur expirat, iar starea avansată de ebrietate este considerată în cazul depăşirii de 0.3 mg/l în aerul pur expirat. În ambele cazuri conducătorii auto rămân fără permis de conducere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/