(video) Off-Road până la Stejarul lui Ștefan cel Mare cu Land Rover Defender

Ziua de 11 ianuarie 2019 a fost specială din două motive: a nins cel mai puternic din acest sezon şi am pornit să căutăm aventuri cu această ocazie. Cu o echipă de băieţi bravi şi cu două maşini pregătite pentru off-road am dorit să ajungem la Stejarul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din codrii raionului Străşeni, numit astfel potrivit unei legende cunoscute de localnici, şi am ajuns, dar cu greu.

Pentru că drumurile neasfaltate pe care am luat-o erau acoperite cu zăpadă, deplasarea până într-acolo a fost ca şi una făcută cu ochii închişi. SUV-urile au fost puse la mare încercare prin a trece prin teritorii accidentate, iar la un moment dat, Defender-ul în care eram s-a blocat în noroiul care ne aştepta. Drept urmare, dacă am fi fost singuri, cu eforturi proprii era puţin probabil să ne fi descurcat.

Noroc de troliurile care nu trebuie să lipsească de pe nici o maşină care e pregătită real pentru a aborda off-road-ul. În cele din urmă am reuşit să-l scoatem pe “britanic” din încurcătură şi ulterior, murdari, am ajuns la destinaţie, acolo unde am petrecut timp prin a ne împărtăşi impresiile despre această mini expediţie.

Vezi şi: (video) Test Drive: Land Rover Discovery 5

Vezi şi: (foto/video) Reportaj: Testăm cele mai noi modele Mitsubishi pe cod portocaliu de ploi

Vezi şi: (video) Reportaj Special: Mercedes-Benz G-Class Terra Valahia

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/